Howden Hall Road - Extension

Location: 

Edinburgh

The client's bungalow contained an existing small galley kitchen/dining arrangement and the brief fore this project was simply to extend to create a large open plan Kitchen, Living and Dining Area.

With this in mind the decision was taken to create a vibrant open plan space incorporating the implementation of a vaulted ceiling/roof structure. This considered roof detailing and the provision of 3 no. roof windows to the south facing aspect contributed to an increased feeling of space and vitality through the encouragement of greatly improved amounts of natural daylight within the space. State of the art Kitchen fittings and facilities also complimented the finished solution and offered our clients a greatly increased level of comfort in their daily living.